onsdag 27 maj 2009

Arbeta

Det blir till att arbeta i sommar medan Alla andra har semester. Det är ju liksom det som är nackdelen med att vara semestervikarie ;)
Idag tog jag ett beslut och valde ett arbete som verkar ganska fritt och bara är på 75 procent. Känner att jag inte vill arbeta mer tid när vi har två små och resväg. Så i sommar blir det till att pendla till stan i nio veckor. Arbeta mellan 08 och 15, måndag till fredag. Känns helt okej! Inga helger, inga nätter!
Barnen behöver inte vara på dagis alltför länge (hade gärna haft dem där ännu mindre tid, inte för deras skull utan för mitt eget samvete) och eftersom det är sommar så har pappan semester då de är lediga och fammo kanske vi kan utnyttja lite på hennes semester...
Nu ska här bara pluggas färdigt och hållas tummarna för att en hel hop socionomer går i pension till hösten!
ps. Dante kissade på pottan igår, helt utan vår förtjänst för vi har inte börjat potträna honom än! Ett helt eget beslut alltså :)

Bilden är ca ett år gammal.

2 kommentarer:

  1. Kanontider att jobba på. Men förstår att de är trist att jobba hela sommaren när dom andra har semester. Vart ska du jobba?

    SvaraRadera
  2. Ösd Städ o Hemservice. Städa, tvätta o göra ärenden åt brukare som behöver hjälp med sånt. Känns som ett ganska fritt arbete!

    SvaraRadera