fredag 1 maj 2009

Du ljuvliga dag!


Dante cyklar sakta
Vilken underbar dag vi har haft! Kan man ha annat i detta fina väder ;)Vi har plockat fram gungorna så barnen blev så nöjda. Äntligen är snön borta så man får gunga tycker Liv! Blev inte sämre när mannen hennes kom och hälsade på i grannhuset. Pililp är 11 år och barnbarn till vår granne. Liv är helt på det klara med att Philip är hennes man, så är det bara!
På eftermiddagen tändes grillen och vår kära storfamilj kom och avnjöt drinkar i solen med oss innan det var dags för middag på altanen. Barnen har sprungit ut och in, barfota, med toppluva, fodrad stövel på vänsterfoten å rosa foppa på högerfoten (Dante)! Livet är härligt och det är inte alltid så noga med allt =)
Många timmars surr om allt och ingenting har varit som mjuk bomull runt ett sårat hjärta. Med underbara vänner och familj som jag har kan läkningen gå fort!
Att måna om dem jag tycker om och som tycker om mig för den jag är, det är värt allt. Resten sopar vi långt in i ett mörkt hörn, nu och för alltid. En befriande känsla!

Gungande "glada" barn!

Härligt somrig sallad med söta jordgubbar

3 kommentarer:

  1. Tack för en trevlig kväll.....

    SvaraRadera
  2. Salladen såg rikigt god ut....mums! Visst är de väl härligt med sommar?
    Fast i dag är de riktigt pissigt väder :-(

    SvaraRadera
  3. Ja den är supergod! Nu har vi hela ljuva sommaren att se framemot :)

    SvaraRadera