söndag 19 april 2009

S-U-N-D-A-Y

Min morgon att gå upp med barnen. Dante vaknade halv åtta. Thank You kan man lätt jubla då =) Vilken tur att det var min sovmorgon i lördags. Då vaknade Liv kvart i sex. Synd för Jens bara ;)
Efter frukost, söndagsbad och kladdkakebakning åkte vi in till staden. Jens skulle döma fotboll så jag och barnen passade på att hälsa på Liam med familj. Det var mysigt! Grillade korv i solen och smaskade två sorters chokladkakor. Det är så kul att se Liv och Liam busa ihop. De har ju hängt ihop sedan födseln då de låg bredvid varandra på 109an. Synd bara att vi träffas så sällan men det blir ju lätt så när man bor några mil ifrån varandra. Fick med oss en hel kasse full med kläder till Dante hem. Passade superbra för han har vuxit ur sin garderob! Vet inte hur vi ska kunna tacka :)
När vi kom hem var det skönt att middagen var färdig (Jens lagade den i morse), var bara att koka lite ris. Barnen somnade i bilen på väg hem från stan så de var inte ett dugg trötta efter Bolibompa. Så istället började vi hänga upp foton på deras vägg, något som stått på att-göra-listan alldeles för länge. Livs rosa fågelholk fick oxå intaga sin plats ovanför hennes säng. Så nu ska jag bara på pippijakt så holken blir bebodd =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar